Mijn boa account

Lid worden van BOA

Gratis tickets

Steun ons op trooper

Inlog voor medewerkers

Mijn winkelwagen

Theaternieuws.eu

© 2019 by BOA VZW -  Website GV

stageflix_logo_2019.png
logo_trooper_small (1).gif
profiel.jpg
okt. 22

The Christmas Show zoekt naar verbluffende acts voor Lotto Arena!

0 reacties

Het grootste en gezelligste kerstfeest van het jaar vindt op zondag 22 december plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Het wordt een belevingsfeest voor vrienden en familie met optredens van Christoff, Andre Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans, Wannes Lacroix, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor, een spatgelijk showballet en een stralend kinderkoor.

 

 

We willen een groots spektakel creëren en het publiek een magische avond met de nodige waaaaauws en aaaaahs en oh’s! bezorgen. Daarvoor zijn we op zoek naar spectaculaire acts. Ben je een acrobatisch rolschaatsduo, jongleer je met motors, kan je een vuur spuwen in de vorm van een vikingboot, zwem je met slangen in een zwevend zwembad of hebben jullie een dance-team dat eigenlijk op The Strip in Las Vegas hoort te staan? Dan heb je de spectaculaire act die wij zoeken! 

 

Inschrijven en info:

https://deepbridge.be/nieuws/the-christmas-show-zoekt-verbluffende-acts/

Nieuwste posts
  • Na het onwaarschijnlijke succes van Aladdin pakt Uitgezonderd., het theaterhuis van James Cooke, opnieuw uit met een splinternieuwe familiemusical . Ook deze keer worden de gekende ingrediënten gemixt: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, veel humor en af en toe een traan. Toch is het recept nog niet volledig. Er ontbreekt nog één zeer belangrijk ingrediënt. " Ik ben nog op zoek naar mijn Pocahontas. " aldus James Cooke, artistiek zaakvoerder van het theaterhuis. James gaat verder: " Waar ik bij Aladdin met Ianthe Tavernier de perfecte prinses Jasmine gevonden had, ben ik nu op zoek naar het meisje dat het 'Pocahontas-jasje' past.  Pocahontas is een geliefde, stoere en onverschrokken meid. Eentje waar mannen voor in zwijm vallen, maar stiekem ook wel schrik van hebben. " Professionele musicalactrices tussen de 18 en 28 jaar oud kunnen zich inschrijven voor de audities op 18 november via hallo@uitgezonderd.be .
  • Mondig publiek gezocht We willen een groots spektakel creëren en het publiek een magische avond met de nodige waaaaauws en aaaaahs en oh’s! bezorgen. Daarvoor zijn we op zoek naar spectaculaire acts. Eind oktober en begin november houden we audities en hebben bij deze zoektocht jullie hulp als kritische publiek nodig! Als wij merken dat jullie met veel waaaaauws en aaaaahs en oh’s! reageren op een auditie, maakt deze act veel kans om geselecteerd te worden. We zoeken mondig en spontaan publiek om vocaal sterk te reageren op de audities van de acts. Deze audities vinden plaats in Antwerpen, op woensdagnamiddag 6 november . 
  • GEZOCHT: Jonge figurantjes voor een éénmalige rol, maar toch eeuwige roem, in onze nieuwste sprookjesmusical ‘De Prinses en de Toverspiegel’! Concreet zijn we op zoek naar 6 kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud die op woensdag 23 oktober rond 16u aanwezig kunnen zijn in Capitole Gent. Hier zullen namelijk de opnames doorgaan van een filmpje dat in elke voorstelling van onze sprookjesmusical gebruikt zal worden. Geïnteresseerd? Mail dan snel vóór vrijdag 18/10 – 10u naar Auditions@musichall.be en wie weet krijg jij wel een klein rolletje in deze sprookjesmusical!
0