Mijn boa account

Lid worden van BOA

Gratis tickets

Steun ons op trooper

Inlog voor medewerkers

Mijn winkelwagen

Theaternieuws.eu

© 2019 by BOA VZW -  Website GV

stageflix_logo_2019.png
logo_trooper_small (1).gif
profiel.jpg
Werken bij boanews
Alle Vacatures

Broadway Of Antwerp - Vandaag boanews.be

Broadway of antwerp bestaat sinds 2013, en brengt sindsdien theaternieuws uit héél Vlaanderen. Eind 2016 nam de website een zijspoor en werd het format door Adrem uitgebracht. In 2017 bleef het magazine overeind op social media door Melissa Verhulst (hoofdredactrice sinds 2016). Eind 2018 is er opnieuw website www.boanews.be. Sinds begin 2019 is er een een nieuwe look&feel, website en een leden community. Later dit jaar presenteert BOA nog het BOA MOBILE en BOA LIVE platform.

De redacteuren  - Professioneel talent

Jens Onckers -  Dagelijkse Leiding Redactie en kernteam

Onckers heeft gewerkt op Broadway en schreef o.a Playbill en Broadway.com In eigen land heeft hij ervaring bij de Persgroep en Het Laatste Nieuws. Hij zorgt voor de dagelijkse leiding en maakt ook deel uit van het kernteam.

Kristel Goddevriendt - Presentatie BOA live

Heeft een enorme passie voor theater en heeft al gewerkt voor marketing campagnes van o.a. KBC en Brussels Airlines. Ze draait regelmatig mee op de set van bekende vlaamse producties en sinds 2019 presenteert ze het actualiteits magazine REPO op onze website.

Julie Putseys - Journalist

Putseys werkt al 8 jaar als freelance journalist bij diverse media. Ze heeft voornamelijk bij Het Nieuwsblad aan de slag geweest als regio en eindredactie van regio artikels. Daarnaast werkt ze nog voor een aantal magazines en websites zoals Pas Uit, VERZIN en Cultuurkuur.

Katrijn De Bleser - Journalist

Schrijft o.a. voor de regionale pagina’s van de krant Het Laatste Nieuws. en het 

culturele magazine 
van Eci.be. Ook voor Accenten, het magazine van de culturele centra in het Waasland schreef Katrijn.

Diederik Vandendriessche - Journalist

Was eindredacteur bij de Morgen en Zone 03 en schrijft o.a. voor de Metro.

Vincent De Konick - Blogger

De Konick heeft gewerkt voor een aantal grote theater en musical websites. 

Claudia Van den Houte - Blogger

Schrijft voor een aantal bekende theater en musical websites in Nederland.

Silke Desiron - Blogger

Heeft een succesvol traject Media & entertainment business achter de rug bij Thomas More Hogeschool.  Ze schreef al eerder voor Zodiak en deed een productie & redactie stage Hotel hungaria

Gregory Verstraelen - Oprichting en marketing

Bezieler en oprichter van BOA sinds de opstart in 2013. Heeft de ruwbouw van BOA omgetoverd tot een website dat vandaag theaternieuws uit héél Vlaanderen brengt. Eind 2016 nam de website een zijspoor en werd het BOA Magazine format door Adrem uitgebracht.  Verstraelen werkte in tussentijd voor meerdere productiehuizen en theaters als freelance marketeer. Eind 2018 nam Gregory Verstraelen de fakkel terug over. Een nieuw logo, nieuwe website, en meer (theater)nieuws laat de toekomst er verzekerd uitzien. Maakt ook opnieuw deel uit van het kernteam voor marketing en development.

0