James Cooke, Bert Verbeke en Michiel De Meyer maken de cast van de musical Kiss Me Kate compleetFestivaria en Pretoria maakten vandaag, notabene op de beroemde scène op het Donkmeer, de complete hoofdcast voor van de nieuwste openluchtmusical Kiss Me, Kate, een legendarische musical van Cole Porter. De drie nieuwe namen kwamen per bootje aangevaren naar de scène. James Cooke en Bert Verbeke als gangsterduo en Michiel De Meyer als Bill/Lucentio vervolledigen de cast, naast de reeds bekend gemaakte namen van Jan Schepens, Goele De Raedt en Line Ellegiers. Decorontwerper Marnik Baert gaf alvast de indrukwekkende maquette van zijn decor prijs. Het wordt weer een groots spektakel op het Donkmeer deze zomer. De ticketverkoop start op woensdag 15 maart.

Tijl Dauwe is regisseur van dienst van de musical Kiss Me, Kate, een hilarische Broadway klassieker die meer dan 2000 voorstellingen lang te zien was in New York en Londen. Hij stelde ons voor aan decorontwerper Marnik Baert die een tipje van de sluier lichtte over de scenografie.

KISS ME, KATE De meest passionele musicalkomedie ooit! Na meer dan 2000 voorstellingen in Londen en New York nu ook in Vlaanderen, aan het romantische Donkmeer.

Verhaal Deze zomer neemt Festivaria u mee naar het musicaltheater in Baltimore. Maak u klaar voor een dolkomisch liefdesverhaal: iets tussen Shakespeare in love en Sex and the City. Over Fred en Lilli. Ooit gelukkig getrouwd, nu minder gelukkig gescheiden. Het koppel speelt de hoofdrol in De getemde feeks. Al snel vallen ze uit hun rol en slingeren ze op scène subtiel verwijten naar elkaars hoofd. Kan er ooit nog liefde zijn tussen Fred en Lilli?

Tickets en info

Voorstellingen op 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28 en 31 augustus en 1 en 2 september 2017. Telkens om 21 uur.

Ticket: vanaf 15 maart op www.festivaria.eu

#KissMeKate #Festivaria

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • RSS
  • Snapchat
  • Spotify
  • LinkedIn
  • Twitter
  • livepng
0