Radio 2 en Music Hall gaan op zoek naar 'Annie'!

Tomorrow! Tomorrow! Meer bepaald van 14 tot en met 17 november 2019 brengt Music Hall in Kursaal Oostende de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. Daarna gaat de Vlaamse versie van deze gekoesterde Broadway-klassieker voor jong en oud naar Capitole Gent (20 – 24 november 2019) en Stadsschouwburg Antwerpen (18 februari – 1 maart 2020).

Om 'Annie, de Musical' tot leven te brengen, gaan Radio 2 en Music Hall op zoek naar een hoop getalenteerde kinderen. Er wordt niet alleen gezocht naar een Annie, maar ook nog andere meisjes én jongens om het kinderkoor te vervolledigen.

WIE KOMT ER IN AANMERKING? MEISJES tussen de 8 en 12 jaar, met een maximum lengte van 1m50. JONGENS tussen de 8 en 10 jaar, met een maximum lengte van 1m45.

En uiteraard wordt er gezocht naar kinderen met veel zang-, dans- en acteertalent.

Datum audities                                                       Eerste ronde: zaterdag 22 juni 2019 Tweede ronde: zondag 23 juni 2019

Repetitie- en speelperiodes       September - november 2019 Februari 2020

INTERESSE? Stuur een mail naar annie@radio2.be met volgende informatie/bijlagen:Voornaam + naam kindLeeftijd + lengte kindVoornaam + naam ouder(s)AdresTelefoonnummer + mailadres ouder(s)Indien je kind zang-, dans- of acteerlessen volgt of al theaterervaring heeft: een CV met de relevante ervaringEen recente foto van je kindEen video* waarin je kind het lied 'Morgen' of 'Draag vandaag uw pak, maar ook een lach' zingt, begeleid door de instrumentale muziek die je kan terugvinden in het auditiemateriaalMeer info, auditie-/liedjesteksten, instrumentale en voorbeeldversies van de liedjes, kan je HIER vinden op de website van Music Hall.

BELANGRIJK: Inschrijven kan tot en met 19 juni 2019.

*Het kan zijn dat jouw video later gebruikt zal worden voor marketingdoeleinden. Het inzenden van de video staat gelijk aan instemming hiermee. 


“Als musicalliefhebber ben ik heel blij dat we met Radio 2 mee op zoek gaan naar de sterren van de toekomst. Ik vind het ontzettend fijn om samen met Radio 2-collega Vanessa Vanhove deze speurtocht van A tot Z te volgen. We kijken ernaar uit om al dat jonge zang-, dans en acteertalent te leren kennen, zowel tijdens hun audities en repetities, als wanneer ze echt in de spotlights zullen staan.”

'Showbizz' Bart Verbeeck en Vanessa Vanhove (Radio 2)


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • RSS
  • Snapchat
  • Spotify
  • LinkedIn
  • Twitter
  • livepng
0